Kontakt centar 0800 290 000 - besplatan poziv za sve informacije o lekovima i savete

Kreme, masti i gelovi

GLICERINSKA KREMA ZA RUKE 50ml

Sastav: voda, glicerol, cetil-alkohol, stearil-alkohol, bademovo ulje, natrijum-dodecilsulfat, metil-paraben, propil-paraben, miris.

Glicerol je jedan od najboljih ovlaživača kože. Krema za ruke sa glicerolom namenjena je za negu suve kože ruku koju trenutno omekšava i hidrira. Nakon upotrebe koža na rukama je meka i glatka.

kreme 05

KREMA ZA ISPUCALE PETE 50ml

Sa peruanskim balzamom. Neguje i omekšava kožu peta. Koristi se uveče.

Sastav: lanolin, peru-balzam, tečni parafin, voda, glicerol, alkohol, cink-oksid.

Namenjena je za negu kože na  petama koja je ispucala, dehidrirana i jako gruba. Redovnom upotrebom koža ovog dela tela postaje ponovo glatka i mekana.

 kreme 04

GEL PROTIV KOMARACA 50ml

Sadrži smešu etarskih ulja koja odbijaja komarce i ostale insekte. Deluje tokom više sati. Prijatnog je mirisa, ne masti kožu.

Sastav: voda, alkohol, glicerol, etarsko ulje lavande, mentol, trietanolamin, karbomer, etarsko ulje ruzmarina, etarsko ulje eukaliptusa.

Gel se koristi u cilju sprečavanja uboda insekata. Sadrži isključivo insekt-repelente biljnog porekla. Nanosi se u tankom sloju samo na otkrivene delove tela. Ne nanositi gel na ozleđenu ili na bilo koji način iziritiranu kožu.

 kreme 03

KREMA ZA NEGU NOKTIJU 15ml

Sastav: lanolin, voda, vazelin, izopropil miristat, vitamin A, vitamin D, aluminijum-subacetat, miris.

Namenjena je za negu noktiju, jača nokte a redovnom upotrebom koža oko nokta je omekšana i dolazi do smanjenja pojave zanoktica.

 kreme 07

* Za informacije o cenama kozmetičkih proizvoda možete nas kontaktirati. Besplatan poziv na 0800 290 000.